Pár hét és vége!

Még pár hét és végleg vége a Mozgi-projektnek. A hivatalos projektzáró rendezvényünket tartottuk április 18-án a mórahalmi Aranyszőm Rendezvényházban. 

Vendégeink voltak: Kakas Béla úr a Megyei Közgyűlés elnöke és Nógrádi Zoltán úr Mórahalom polgármestere. Köszöntő szavaikért nagyon hálásak vagyunk.

A Gördülő Tánccsoport műsora most is nagyon megható és szórakoztató volt. A közös táncból pedig senki nem maradt ki.

Sokan voltunk. Egyik szemünk sír a másik nevet! Jó hogy sokat tanultunk és a vizsgák is sikeresek voltak, de fáj, hogy nem találkozhatunk majd ilyen sokszor. 

Kedves Hallgatók! Köszönjük Nektek a sok felejthetetlen emléket, nevetést és rácsodálkozást.

 

Mosolygós klubok, beszélgetve tanulva!

A projekt végéhez közeledve, csoportjainknak a vállalkozói és közösségszervezői klubok találkozásai teszik lehetővé, hogy együtt legyenek. Kötetlen játékoknak és beszélgetéseknek köszönhetően ezek a percek nagyon gyorsan eltelnek és felejthetetlené vállnak.Nagyon sok értékes embert ismerhettünk meg az elmúlt hónapokban.

Jó látni, hogy milyenek voltunk másfél- 2 évvel ezelőtt és milyenek vagyunk MOST!A pozitív változások mindannyiunknál érezhetőek és erre büszkék is vagyunk.

 

Sorstársakat köszöntöttünk!

Múlt hétvégén a sorstársi képzésen résztvevők vizsgáztak. Már reggel 9 órakor izgatottan ültek a Mozgi irodában. Első körben a csongrádi hallgatók vizsgáztak és utánuk jöttek a szegedi mentoráltak.

Remegő kézzel és ideges tekintettel várták, a beosztás szerinti sorukat.

A vizsga utáni tekintet már, megszólalás nélkül is tükrözte, az eredményt. Boldog, felszabadult mosoly volt a jutalom.

A szakoktatók (Kácsor - Macska Zsuzsanna és Hangya Dóra) is nagyon elégedett voltak. Jó volt látni, hogy a hallgató milyen sokat tanultak és készültek erre a napra.

Kivételesen szép eredmények születtek.

Gratulálunk minden hallgatónak és a mentoroknak.

Közbeszerzési referensek megkönnyebbült mosolya!

Mindenki nagyon jól vizsgázott nagyon szépen szerepeltek a hallgatók a szóbeli vizsgán. Egy fő kivételével mindenkinek sikerült a szóbeli vizsgája. A Vizsgabizottság külön kiemelte Vér Erzsébet és Kozserán Krisztina teljesítményét akiknek a bizonyítványában a jeles érdemjegy díszeleg, Nyerges Zoltánné a szóbeli vizsgán nyújtott teljesítményéért kapott dicséretet. A többiek is nagyon szépen szerepeltek, magas szintű tudásról tettek tanúbizonyságot. Külön kiemelték azt, hogy a csoport megváltozott munkaképességűekből állt és más csoportokhoz viszonyítva is szépen teljesítettek a hallgatóink.

Köszönet a tanároknak (Dr. Nagy Paulina és Dr. Herczeg Ágnes) és a projekt munkatársainak!