Integrálom tábor+csoportos tájékoztató 18 éven felüli táborozóknak

Mórahalom, Erdei iskola

2013.07.24.

28 fő

Egyesületünk aktív egyesületi életet él, megpróbálunk minél több programot szervezni különböző korosztályoknak. Egyesületünk fiatal tagjainak, illetve az idősebb tagok gyermekeinek, unokáinak szerveztük az INTEGR-ÁLOM tábort, ahol szabadidős tevékenységeket szerveztünk nekik. Volt ott minden: bográcsozás, fürdőzés, városnézés, jó kedv és barátok. Kihasználva a részt vevők nagy létszámát, illetve azt, hogy ezen az eseményen is részt vettek aktív korúak, tájékoztatást adtunk a „MOZGI” projektről. Ez a lehetőség is egyesületünkhöz tartozik, ezért fontosnak tartjuk, hogy minél több helyen és fórumon halljanak erről a lehetőségről.

Csoportos tájékoztató - Szeged, Megyeháza

2013.07.12.

32 fő

Több érdeklődő jelezte részvételi szándékát a projektben, számukra a mentorok próbáltak teljes körű felvilágosítást adni. A csoportos tájékoztatón a projekt menedzser tartott prezentációt a lehetőségről, így globálisan átláthatták az érdeklődők miről is szól a pályázati konstrukció. Az első felvilágosítás után itt már előhozakodtak a kérdésekkel, illetve olyan kérdésekre is választ kaphattak, amelyek nem merültek fel bennük, de más megkérdezte. A hatásos tájékoztatás indikátora, hogy minden résztvevő kitöltötte a jelentkezési lapot.

Csoportos tájékoztató - Dóc, Művelődési ház

2013.06.29.

17 fő

A toborzás időszakában, hogy minél több emberhez eljusson a projekt híre kisebb településeken is tartottunk csoportos tájékoztatót. Célunk ezzel az, hogy az érdeklődőknek „házhoz vigyük” az információt, mert a személyes tájékoztatás mindig hatásosabb, mint a személytelen, nyomtatott hirdetések. A projekt sok megváltozott munkaképességűnek nyújt alternatívát, célunk, hogy mi találjuk meg őket, és nem azt várjuk, hogy ők találjanak ránk.

Csoportos tájékoztató - Csongrád, MCSME iroda

2013.06.28.

20 fő

A „MOZGI” projekt megye specifikus, két pólussal: Északon Csongrád, Délen Szeged. Ebben a két városban van a legtöbb érdeklődő, a képzések is ezen a két oktatási helyen fognak megvalósulni. Egyesületünk elnök asszonya, projektvezetőnk és szakmai vezetőnk tartott itt átfogó tájékoztatást, amely rendezte a több médiumból hallható információk sokaságát.