Szakmai nap

Szeged, MCSME iroda, Petőfi sgt.

2013.06.21.

14 fő

Minden nagy projektnek szüksége van együttműködő partnerekre, akik segítik a munkát, illetve az együttműködő partnereket is próbáltuk úgy megválasztani, hogy az ő ügyfeleiknek alternatívát jelentsen a projekt. Ezáltal egymás munkáját kölcsönösen tudjuk segíteni az egyén érdekében. Együttműködő partnereinknek mutattuk be a projektet, ahol a projektvezetőnk, egyesületi elnök asszonyunk és a mentoraink adtak választ a felmerülő kérdésekre, illetve arcokat adtak az elérhetőségek és az együttműködési szerződések mögé.

4 egyesület szakmai konferencia

Szeged, Petőfi sgt.

2013.06.20.

14 fő

Egyesületünk helyet biztosított, illetve a „MOZGI” projektmenedzsment részt vett egy előadáson, amely a PQFM minőségbiztosítási rendszer felállításáról, követelményeinek betartásáról szólt. Ezáltal a projekt megvalósítói kötelezettek arra, hogy a vállalt indikátorokat teljesítsék megfelelő szinten, és ennek adminisztrációja is precízen megtörténjen. 

Kerti-Party+Csoportos tájékoztató - Szegvár, Civilház

2013.06.18.

62 fő

Egyesületünk tagjai számára nagyon fontos az aktív egyesületi tagság. Rendszeresen kerül megrendezésre valamilyen rendezvény, vagy összejövetel. A „MOZGI” projekt bemutatása is ilyen összejövetel keretein belül zajlott, hiszen egyesületünk nem hivatal, a projekt tagjainknak tagjainkért is szól.

Kapcsolat hasonló projektekkel

Szeptember 3-án olyan szervezetek képviselőivel találkoztunk, akik hasonló projekteket valósítanak meg, mint mi. Külön örömünkre szolgált, hogy a megbeszélést jelenlétével megtisztelte Dr. Bényi Krisztina a Csongrád Megyei Kormányhivatal Rehabilitációs Szakigazgatási Szervének igazgatója. Az összejövetel célja az volt, hogy megtaláljuk azokat a pontokat, ahol együtt tudunk működni, illetve segíteni tudunk egymásnak. A találkozó kiváló hangulatban telt, és a pozitív tapasztalatok alapján az az elhatározás született, hogy a jövőben rendszeresen találkozunk, és megosztjuk egymással az információinkat annak érdekében, hogy projektjeinket még sikeresebben valósíthassuk meg.