Kisteleken jártunk!

2013.09.10-én délután 2 óra és 4 óra között Kisteleken jártunk a Klebersberg Művelődési központban csoportos tájékoztatót tartani. Az MCSME helyi csoportjának tagjai közül is voltak érdeklődők, akik egyben tagságukra való tekintettel felajánlották segítségüket, ami abban nyilvánul meg, hogy a következő csoport gyűlésükön továbbítják a "Mozgi" projekttel kapcsolatos információkat, és a helyi munkaügyi központba is ki tetetik a szórólapunkat. Segítségüket ezúton is köszönjük szépen!

Sándorfalva városában voltunk!

2013.09.09-én délután 4 óra és 6 óra között a Széchenyi Ifjúsági központban tartottunk csoportos tájékoztatót. Érdekesség hogy háromérdeklődő, Szegedről érkezett, direkt erre a programra. Egy házaspár nagyon szeretne jelentkezni, hozzájuk közel állt a felkínált tanfolyamok és a pályázatok világa, míg a harmadik érdeklődő egy hölgy, a személyi segítő képzés keltette fel az érdeklődését.

Családias hangulat Ásotthalmon

Szeptember 5-én Ásotthalmon jártunk, ahová mindössze egy jelentkező miatt mentünk ki, hiszen számunkra minden érdeklődő fontos. A projekttel kapcsolatos minden kérdésére válaszolt mentorunk, Vincze Andrea, aki még egy apróbb probléma megoldásában is felkínálta a segítségét annak érdekében, hogy minden akadály elháruljon a projektben való részvétel előtt. Amennyiben Ön is érdeklődik projektünk iránt, nyugodtan keressen a megadott elérhetőségeinken!

Költözünk!

Megkezdtük a költözést a felújított Petőfi Sándor sugárúti székhelyünkre. Célunk, hogy a szeptember 16-án kezdődő héten már ott tudjuk fogadni tagjainkat és az érdeklődőket. Ezúton is szeretnénk megköszönni Dr. Kiss-Rigó László püspök úrnak az önzetlen segítségét, hogy használatra megkaphattuk a Teleki utca 18. szám alatti irodahelyiségüket, ahol nagyon jól éreztük magunkat, és öröm volt a munka. Köszönjük!